torsdag 27 maj 2010

En annorlunda dag

Idag har det varit en något annorlunda dag på jobbet. Det började med en fin trolsk stämning på morgonen, så jag var tvungen att föreviga detta fina ögonblick då morgondimman höll på att lätta i trädgården och det var helt vindstilla.


Efter att ha stämplat in och "slängt in" lunchmatlådan i kylskåpet i lunchrummet, åkte jag och två kolleger iväg på frukostseminarium på Scandic i Mölndal. Det var vår leverantör av vårt ekonomisystem som höll i detta seminarium. Det handlade om e-handel och BI (Business Intelligence). Vi fick njuta av Scandics goda frukostbuffé innan seminariet började.

När seminariet var slut vid 11.00-tiden var det dags att åka tillbaka till jobbet igen. Där pågick Öppet Hus för fullt. Vi har Öppet Hus i två dagar, i går och i dag. Det var mycket folk, mer idag än igår. När jag gick hem vid 17.00-tiden var det fortfarande kunder kvar, så vi kan nog kalla det för ett lyckat Öppet Hus! En sådan här dag hör ju inte direkt till de vanliga, men ibland får man vara med om sådana också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar